Troels Ravn Klausen

  • Jeg er certificeret i Garudas fokusprofil.
  • Jeg er selv en udvikler/resultatskaber på Garuda sprog.
  • Jeg trives med at udfordre ”plejer”.
  • Jeg sidder i Vestjysk Lederforum, Relationsfabrikkens Herning gruppe og HC Midtjyllands netværk.
  • Jeg har i Konsulenthuset MidtVest løst opgaver for organisationer som: Silkeborg Boligselskab, HT Bendix A/S, Vestjysk Bank, Jysk Aluminium Industri, Vestas, Jensen Company, Creativ Company, DOT, Hydraspecma, Erhvervsrådet Ringkøbing Skjern, Parter Revision etc.

Alle de gode organisationer jeg har været i og arbejdet for har været karakteriseret ved 2 ting:

God ledelse og høj grad af tillid.

Om mig

Jeg har arbejdet med ledelse, salg, kommunikation og udvikling i og med organisationer i + 30 år.

Som selvstændig, ansat og leder. Professionelle og frivillige organisationer. Alle mulige brancher.

I virkeligheden har de kun ét fællestræk: De var befolket af mennesker. Ikke ressourcer.

Mennesker med håb, drømme og forventninger.  Mennesker, der ville ses, høres og forstås. Som alle mennesker gerne vil.

Jeg har set, hvor det er gået godt og hvor det er gået skidt og reflekteret over ”hvorfor mon?”.

Jeg har undervist på Akademiuddannelsen i Ledelse i årevis og været censor i 25 år. Jeg har vejledet hundredevis af studerende i ledelsesmæssige og kommunikationsmæssige dilemmaer og skullet forholde mig til det som censor endnu flere gange.