ESG forløb for ledige

Erhvervsakademi Dania udbyder et 7 ugers ESG forløb, hvor du vil møde mig som underviser. Du kan læse mere om forløbet nedenfor.

Dette er et 7 ugers fuldtidsforløb for ledige, der er vant til at drive processer/projekter. Og som har interesse i den grønne omstilling

Bevilgning af forløbet

Faget ”bæredygtig forretningsforståelse” udbydes i Horsens sammen med Dania, og er en del af akademiuddannelsen i bæredygtighed og grøn omstilling.

Er du ledig, så tal med konsulenten på jobcentret om at få bevilget dette forløb.
Husk at sige til hende, at faget er på både den regionale og landsdækkende positivliste, så ved hun/han besked.

Det betyder noget for jobcentrets mulighed for refusion. Det har akademikoden 37975

Det er bygget op således:

Faget ”bæredygtig forretningsforståelse” udbydes i Horsens sammen med Dania, og er en del af akademiuddannelsen i bæredygtighed og grøn omstilling.

Undervisningsdage 9/4, 11/4, 16/4, 18/4. Kurset er fuld tid dvs. 37 timer i ugen. Når der ikke er undervisning læser man eller laver opgaver.

Er I 2 og 2 ude i en virksomhed og arbejde med en ESG opgave.

Der skal I aflevere en 2-siders erhvervscase og så eksamineres I i alt 30 minutter.

Faget er et 5 ECTS fag og en del af Akademiuddannelsen i bæredygtigthed og grøn omstilling.

Du vil blandt andet opnå viden om og værktøjer indenfor

Du bliver dermed et stort aktiv for alle de små SMVére, der ikke for alvor er kommet så meget i gang med de 17 Verdensmål.

Tilmeld dig og få vigtige kompetencer, kompetencer, som mange SMVére efterspørger.

Referencer

En af de mest værdifulde aspekter ved kurset "Ledelse af bæredygtig udvikling" er muligheden for at lære af eksperter og praktikere inden for bæredygtig ledelse og ESG. Som deltager vil man få adgang til den nyeste forskning, bedste praksis og case-studier, der illustrerer, hvordan virksomheder har succes med at integrere bæredygtighed i deres strategi og drift. Samlet set har dette kursus i bæredygtig ledelse givet de nødvendige værktøjer, viden og netværk til at skabe en positiv indvirkning på både virksomheder og verden omkring os. Særligt de 4 ugers praktikophold var virkelig givende. Troels har under hele forløbet formået at skabe overblik og bevaret en rød tråd, for et ellers meget kompliceret område
Henrik
Tidligere deltager
I december 2022 havde jeg fornøjelsen af at have Troels som underviser på erhvervsakademifaget “Ledelse af bæredygtig udvikling”. Et meget inspirerende og lærerigt forløb, hvor vi nød godt af Troels’ store erfaring fra erhvervslivet og som underviser
Søren
Tidligere deltager

Spørgsmål og tilmelding

Ring til Troels på 6167 9404.

Tilmelding: Skriv til trk@kmv.dk – frist 23/1.