Lederkurser i Midt- og vestjylland

– når resultater skabes på tværs af hele organisationen

Ledelse, projektledelse, en sund feedback kultur og høj teameffektivitet er alle begreber, der for alvor har gjort sit indtog på arbejdspladser landet over de sidste år.

Ikke mindst ovenpå en coronapandemi, og i et samfund hvor fleksibiliteten på arbejdspladsen er endnu mere udslagsgivende for mange medarbejdere end den høje løn. Samtidig ser jeg endnu flere generationsforskelle end før – måske du kender til forskellene?

Generationsammenstød kan blive til generationskløfter – eller det kan blive til en værdifuld kilde til vidensdeling og innovation. Udfordringerne og den foranderlige hverdag fortsætter ufortrødent, og ledelse vil fortsat være i centrum for at sikre fastholdelse, tiltrækning af arbejdskraft og større bundlinje.

Så skal kompetencerne løftes hos jer? Tag et kig på mine ledelseskurser i hele Midt- og Vestjylland her.

Aktuelle træninger

”Vi har stor tillid til, at Konsulenthuset MidtVest er den helt rigtige partner til at løfte vores træning/uddannelse af ledere og mellemledere”

Dan Danielsen, HR chef hos Bones

Vores kunder fortæller

Ønsker du et kursus i din by eller på din arbejdsplads?

Så tag endelig fat på os på trk@kmv.dk

Ledersparring

Få andre øjne på din virksomhed og opnå de ønskede resultater på bundlinjen og få nye indsigter i kultur og kommunikation.

Facilitering

Få skabt plads til alle teamets medlemmer med et faciliteringsforløb. Her skal resultater skabes – og ikke mindst plads til alle.

Personlighedsbingo

Kombinér et godt grin med lærerige indsigter og en dybdegående Garuda profil i den ene hånd og et endnu bedre kollegaskab i den anden.

Hvordan leder man, når verden er ramt af usikkerhed?

Hvordan leder man, når verden er ramt af usikkerhed? Og hvordan hjælper du bedst dine medarbejdere med at navigere i en omskiftelig verden? Kom med ”i træningslokalet” og få 8 "træningsøvelser" til hverdagsledelsen

You have Successfully Subscribed!