Lederudvikling – få andre øjne på din Lederidentitet – i al fortrolighed

Lederudvikling er for dig, der vil have en række praktiske værktøjer og samtidig vil udfordres og reflektere over din ledergerning.

Som leder kan man ofte stå i nogle dilemmaer.  Du mangler måske nogen at sparre med, at dele fine tanker med ?

I Konsulenthuset MidtVest vil jeg gerne hjælpe organisationer og dermed også ledere til en bedre hverdag. Det starter med fokus på den éne ting, du har (eller bør have) helt styr på: Dig selv.

Ledelse er et fag for sig, og nej, det faktum, at du er en dygtig fagperson, gør dig ikke automatisk til en dygtig leder. Uanset hvor mange gange, det anvendes som kriterie, bliver det ikke mere rigtigt af det. Høj faglighed giver et forspring i starten af din ledergerning qua troværdighed, men det forspring ædes hurtigt op, hvis ikke du som leder formår at balancere de 2 hensyn i ledergitteret: Til produktionen og til medarbejderne.

Jeg har udviklet et 1-1 ledersparringsprodukt baseret på Coveys bestseller “7 gode vaner”. Den 1. session er gratis. Tag fat i mig, den bog ændrer alle, der læser den, hvis de er villige til at lade sig ændre. Lederudvikling foregår ude hos dig eller jer, hvis I ønsker et forløb for ledergruppen. 

Udover Covey bruger jeg værktøjer som Goal Grid, Joharis vindue, Eisenhower matrix etc.

Men endnu vigtigere end værktøjerne er din evne til at opbygge tillid. Det får du værktøjer til.

 

 

 

 

Kontakt

Kontakt Troels på trk@kmv.dk eller 6167 9404 for at høre mere om lederudvikling. 

Lars Braüner
Teknisk Audiolog & Indehaver af Vestjyllands Hørecenter udtaler om forløbet:

“Jeg har haft 2 sessioner med Troels og Peter fra Konsulenthuset MidtVest omkring ledersparring. Jeg kan bestemt anbefale Peter og Troels, da deres kendskab til hvilke problematikker der kan være på spil som leder er stor – og deres iver og evne til at byde ind med input med faglig ballast og personlige erfaringer nærmest driver ud af ribbenene på dem.

Deres på en gang beskedne og selvbevidste fremtoning med jordbund i MidtVest virker godt ind i min verden, hvor jeg ikke er i tvivl om deres viden, erfaring og kompetencer. Men med et godt blik for at sortere mange af de “bullshit” termer fra, som kan fylde alt for meget, byder de ind til benet med modeller, input og udfordringer til at gå vejen videre som leder.

Jeg hilser leder sparing med deres stil og niveau velkommen i det MidtVestjydske”

Hvordan leder man, når verden er ramt af usikkerhed?

Hvordan leder man, når verden er ramt af usikkerhed? Og hvordan hjælper du bedst dine medarbejdere med at navigere i en omskiftelig verden? Kom med ”i træningslokalet” og få 8 "træningsøvelser" til hverdagsledelsen

You have Successfully Subscribed!