Mød Partnerne

Troels Ravn Klausen og Peter Jørgensen står bag virksomheden, og med mange års erfaring indenfor strategi, udvikling, innovation, ledelse og salg har vi skabt grobunden for Konsulenthuset MidtVest

Konsulenthuset MidtVest afholder, i samarbejde med Erhvervsakademi Dania, akademiuddannelser i ledelse

Hvordan definerer vi MidtVest? Silkeborg og så vest på – ganske enkelt.

Hvorfor MidtVest ? Vi er store fans af det DNA, der findes hos mennesker og i firmaer her i landsdelen. Hvor andre ser en bar mark og kun en bar mark, har folk her en evne til at forestille sig, at der skal Boxen da ligge.

Her kan du læse mere om vores baggrund, og du har også mulighed for at lære os endnu bedre at kende i Herning Folkeblads artikel om os her.

Vi tilbyder

– Åbne kurser

– Interne kurser

– Medarbejdersparring 

– Ledersparring

Mød Troels Ravn Klausen, Partner hos Konsulenthuset MidtVest

Troels har en baggrund som selvstændig rådgiver indenfor virksomhedsstrategi, læring og -udvikling. Troels har i mange år arbejdet med eksport på det tyske marked.

Han har desuden arbejdet som salgschef, teamleder og projektleder samt undervist i innovation, ledelse og projektledelse som chefkonsulent og underviser på videregående uddannelser.

Troels er optaget af at bidrage til bedre fungerende organisationer via mod, tillid og ærlighed.

Mød Peter Jørgensen, Partner hos Konsulenthuset MidtVest

Peter har en baggrund som chefkonsulent og har i hele sit arbejdsliv beskæftiget sig med ledelse, teamsamarbejde, kommunikation og coaching. Peter arbejder også som mentaltræner, og det er disse kompetencer og erfaringer, som dine medarbejdere kan få del i på alle kurser hos os.

Peter er optaget af at bidrage til bedre fungerende organisationer via mod, tillid og ærlighed.

Hvordan leder man, når verden er ramt af usikkerhed?

Hvordan leder man, når verden er ramt af usikkerhed? Og hvordan hjælper du bedst dine medarbejdere med at navigere i en omskiftelig verden? Kom med ”i træningslokalet” og få 8 "træningsøvelser" til hverdagsledelsen

You have Successfully Subscribed!