Ledersparring – få andre øjne på din virksomhed

Ledersparring er for dig, der vil have en række praktiske værktøjer og samtidig vil udfordres og reflektere over din ledergerning.

Som leder kan man i nogle situationer føle sig trængt op i en blindgyde med ingen eller få handlemuligheder. Pest eller Kolera tænker nogle.

I Konsulenthuset MidtVest vil vi gerne hjælpe organisationer og dermed også ledere til en bedre hverdag.

Vi aftaler et individuelt længerevarende forløb, så du har nogle at spille bold med.

Kontakt

Kontakt Troels på trk@kmv.dk eller Peter på pjo@kmv.dk for at høre mere om ledersparring. 

Lars Braüner
Teknisk Audiolog & Indehaver af Vestjyllands Hørecenter udtaler om forløbet:

“Jeg har haft 2 sessioner med Troels og Peter fra Konsulenthuset MidtVest omkring ledersparring. Jeg kan bestemt anbefale Peter og Troels, da deres kendskab til hvilke problematikker der kan være på spil som leder er stor – og deres iver og evne til at byde ind med input med faglig ballast og personlige erfaringer nærmest driver ud af ribbenene på dem.

Deres på en gang beskedne og selvbevidste fremtoning med jordbund i MidtVest virker godt ind i min verden, hvor jeg ikke er i tvivl om deres viden, erfaring og kompetencer. Men med et godt blik for at sortere mange af de “bullshit” termer fra, som kan fylde alt for meget, byder de ind til benet med modeller, input og udfordringer til at gå vejen videre som leder.

Jeg hilser leder sparing med deres stil og niveau velkommen i det MidtVestjydske”

Hvordan leder man, når verden er ramt af usikkerhed?

Hvordan leder man, når verden er ramt af usikkerhed? Og hvordan hjælper du bedst dine medarbejdere med at navigere i en omskiftelig verden? Kom med ”i træningslokalet” og få 8 "træningsøvelser" til hverdagsledelsen

You have Successfully Subscribed!