Står jeres team overfor forandringer?

Det kan de fleste arbejdspladser og teams nikke ja til. Med stigende travlhed, mangel på hænder og mangel på varer, så det blot nogle af de udfordringer, som virksomheder og deres medarbejdere står over for. 

Med en omgang personprofils bingo er grundlaget lagt for en dag med plads til smil, personlig udvikling og en større personlighedsforståelse af hver enkelt medarbejder.

facilitering

Med personprofil bingo kombinerer jeg det sjove med det lærerige. I udfylder en Garuda personprofil, jeg kommer og faciliterer en session på 3 timer, hvor det sjove ligger i, at I skal gætte, hvilken kollega hører til hvilken profil – heraf navnet personprofil bingo.

Når den 1. har fuld plade, er der bingo og præmier.

Vi har kørt det for en virksomhed med 17 deltagere – det var en kæmpe succes, der var mange grin og masser af ny viden om sig selv og kollegerne.

Pris

5.500 kr. + moms og 750 kr. + moms pr. profil

PS: Nej, du vinder ikke en halv gris som ved normal bingo, men dog noget spiseligt.

Ring til Troels på 6167 9404 eller skriv på trk@kmv.dk

Hvordan leder man, når verden er ramt af usikkerhed?

Hvordan leder man, når verden er ramt af usikkerhed? Og hvordan hjælper du bedst dine medarbejdere med at navigere i en omskiftelig verden? Kom med ”i træningslokalet” og få 8 "træningsøvelser" til hverdagsledelsen

You have Successfully Subscribed!