Mød Troels

Der var engang en sang, der hed “Money makes the world go around”.

Det er ikke helt forkert, men heller ikke helt rigtigt.

 “Trust makes the world go around” vil jeg påstå.

Jeg er dybt optaget af at bidrage til højere niveau af tillid i organisationer, fordi jeg tror fuldt og fast på, at tillidsfulde organisationer er succesrige organisationer.

Jeg har arbejdet med strategi, udvikling, innovation, ledelse og salg  igennem mange år og dermed skabt fundamentet for Konsulenthuset MidtVest. På strategisk, taktisk og operationelt niveau.

På mine forløb bliver du ikke bedt om at læse megen litteratur. Jeg taler dansk og ligeud af posen. Til gengæld bliver du bedt om vha. værktøjer at reflektere over din egen adfærd og teamets adfærd. Al forandring starter med refleksion.

 Jeg møder virksomheder, der vil have en bedre feedback kultur. “Min dør er åben, men der kommer aldrig nogle ind” siger nogle ledere. “Svaret finder du i spejlet” et mit bud. I øvrigt svarer det at ønske sig en bedre feedback kultur til at starte med at bygge taget. Først arbejder du på at bygge en tillidskultur, derudaf vokser modet, og så kan du få en konstruktiv feedback kultur. 

 Jeg er midt i 50érne og har igennem 30 år på arbejdsmarkedet set utallige organisationer udefra og indefra. Alle de gode var karakteriseret ved gode ledere og høj grad af tillid. Uden undtagelse.

Hvordan definerer jeg MidtVest? Silkeborg og så vest på – ganske enkelt. Jeg holder forløb i hele landet.

Hvorfor MidtVest ? Jeg bor her, og jeg er stor fan af det DNA, der findes hos mennesker og i firmaer her i landsdelen. Hvor andre ser en bar mark og kun en bar mark, har folk her en evne til at forestille sig, at der skal Boxen da ligge.

Jeg tilbyder både uformel og formel uddannelse. Det formelle i samarbejde med Erhvervsakademi Dania på Akademiuddannelsen i ledelse.

Her kan du læse mere om min baggrund: https://www.linkedin.com/in/troels-ravn-klausen-b42b542/

Jeg tilbyder

– Åbne kurser

– Interne kurser

– Medarbejdersparring

– Ledersparring

Mød Troels Ravn Klausen, Indehaver af Konsulenthuset MidtVest

Jeg har en baggrund som selvstændig rådgiver indenfor virksomhedsstrategi, læring og udvikling. 

Jeg har desuden arbejdet som salgschef, teamleder og projektleder samt undervist i innovation, ledelse og projektledelse som chefkonsulent og underviser på videregående uddannelser.

Jeg er optaget af at bidrage til bedre fungerende organisationer via mod, tillid og ærlighed. 

Link gerne op med mig på LinkedIn og tilmeld dig nyhedsbrevet.

 

Hvordan leder man, når verden er ramt af usikkerhed?

Hvordan leder man, når verden er ramt af usikkerhed? Og hvordan hjælper du bedst dine medarbejdere med at navigere i en omskiftelig verden? Kom med ”i træningslokalet” og få 8 "træningsøvelser" til hverdagsledelsen

You have Successfully Subscribed!